Sähköinen hiirenloukku Victor

Tuotekoodi: 072868132520
SahkoinenhiirenloukkuVictor_072868132520_1.jpg
SahkoinenhiirenloukkuVictor_072868132520_2.jpg
SahkoinenhiirenloukkuVictor_072868132520_3.jpg
SahkoinenhiirenloukkuVictor_072868132520_4.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 4,85 €
42,00 €
-10%
Ovh. 46,85 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Heti omasta varastosta
Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä
Toimituskulut alk. 3,95 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Elektroninen Hiirenloukku Victor on erilainen kuin perinteiset hiirenloukut. Elektroninen hiirenloukku antaa korkeajännitteisen sähköiskun hiirelle. Sähköisku tappaa hiiren ilman kärsimystä välittömästi. Hiirenloukun muotoilu ja kannessa oleva turvakytkin sammuttaa automaattisesti hiirenloukun kun kansi avataan. Victor elektroninen hiirenloukku on turvallinen käyttää myös paikoissa joissa on lapsia ja lemmikkieläimiä.

Victor Elektroninen hiirenloukku käyttää kehittynyttä piiriteknologiaa aistimaan kun jyrsijä tulee sisälle katettuun loukkuun.

Kun jyrsijä on sisällä, patentoitu tunnelin muotoilu viistettyine siivekkeineen pitävät hiiren paikoillaan ja estävät sen karkaamisen. Kun jyrsijä on sisällä, järjestelmä antaa nopeasti korkea-jänniteiskun joka tehokkaasti tappaa hiiren sekunneissa. Virtakytkimen vieressä oleva valo vilkkuu vihreänä seitsemän vuorokauden ajan osoittaen, että loukussa on kuollut hiiri. Kuolleen hiiren hävittäminen käy hygieenisesti ja vaivattomasti; avaa loukun kansi ja kaada hiiri suoraan roskakoriin. Sinun ei tarvitse koskea tai edes nähdä kuollutta hiirtä. Loukku voidaan joko varastoida tai käyttää heti uudelleen.

Victor Elektroninen hiirenloukku on helppo käyttää - Aseta paristot ja syötti, sijoita, käynnistä ja tyhjennä!

  • Avaa paristokotelon kansi ja aseta 4 kpl "AA" paristoja koteloon. Sulje kansi.
  • Lisää syötti avaamalla loukun kansi ja laittamalla loukun takaosaan pieni määrä runsaasti proteiinia sisältävää ruokaa kuten maapähkinävoita tai suklaata. Älä laita syöttiä jos loukussa on virta päällä.
  • Aseta loukku paikkaan missä olet nähnyt tai tiedät hiirien liikkuvan. Loukku tulee sijoittaa pituussuunnassa seinää vasten sisäänkäyntiaukko lähemmäksi seinää.
  • Kytke virta päälle. Vihreä valo välähtää kerran osoittaen, että se on toimintavalmis.
  • Tyhjennä.
Turvallisuus ennen kaikkea
Victor Elektronisessa hiirenloukussa on sisäänrakennettu turvakytkin, joka automaattisesti sammuttaa loukun aina kun sen kansi avataan. Katkaise aina loukusta virta laittaessasi syöttiä. Loukku ei sisällä myrkkyjä tai kemikaaleja ja on turvallista käyttää missä tahansa kotona. Victor Elektroninen hiirenloukku on erittäin taloudellinen ja sitä voidaan käyttää vuosia varmistaen tehokasta hiirikontrollia.
Asiakaspalvelu
myynti@digimesta.com
Lisätiedot
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 3,95 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €