Sähköinen hiirenloukku

Victor Multi-Kill 10 hiirelle

Tuotekoodi: 072868132605
-072868132605-1.jpg
-072868132605-2.jpg
-072868132605-3.jpg
-072868132605-4.jpg
Tarjoustuote!
Nyt vain
Säästä 20 €
129,00 €
-13%
Ovh. 149,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Sähköinen hiirenloukku Victor Multi-Kill on loukku, jonka avulla voit päästä eroon hiiristä jopa yhdessä yössä! Lisää vain syötti ja kytke virta päälle. Toisin kuin perinteiset hiiriansat, antaa Victor Multi-Kill laite hiirelle korkeajännitteisen sähköiskun, joka tappaa hiiren hetkessä. Hiirenloukku tappaa jopa 10 hiirtä ilman tyhjennys tarvetta.

Elektroninen hiirenloukku Victor Multi-Kill jopa 10:lle hiirelle


Victor Multi-Kill hiiriansa on 100% varma ja nopea tapa päästä eroon hiiriongelmasta. Hiirenloukku on todella edullinen käyttää sillä  4:llä C-paristolla laite tappaa jopa 150 hiirtä. Laite vaatii tyhjennyksen aina 10 hiiren jälkeen. Loukun keltainen valo ilmoittaa että loukku on täynnä.

Sähköisen hiirenloukun toiminta


Victor Multi-Kill hiirenloukku on varustettu kahdella sisääntuloaukolla, jotka johtavat portaikkoon, jossa syötti sijaitsee. Jyrsijän ollessa sisällä tunnelin viistetyt siivekkeet pitävät hiiren paikoillaan ja estävät sen karkaamisen. Päästäkseen käsiksi syöttiin hiiren on astuttava loukun sisällä olevat metallilevyn päälle, jolloin järjestelmä antaa korkeajännitteisen sähköiskun ja tappaa hiiren sekunneissa. Tämän jälkeen tunneli pyörähtää ylösalaisin ja pudottaa jyrsijän alapuolella olevaan säiliöön ja kytkeytyy uudelleen toimintaan. Virtakytkimen yläpuollella oleva valo vilkkuu vihreänä seitsemän päivää osoittaen että loukussa on hiiri. Keltainen valo ilmoittaa, että loukku on täynnä ja punainen valo, että paristovaraus on alhainen. Kuolleiden hiirien hävittäminen käy helposti: katkaise virta, liuta säilil ulos ja kaada hiiret roskiin. Et joudu missään vaiheessa koskemaan tai halutessa edes näkemään kuolleita hiiriä!
Yksinkertainen käyttöönotto
  1. Avaa loukun päällä oleva kansi ja aseta syötti. Käytä syöttinä runsaasti proteiinia sisältävää tuotetta (suklaa, maapähkinävoi), vain noin herneenkokoinen syötti riittää.
  2. Avaa paristokotelon kansi ja lisää 4kpl C-paristoja
  3. Sijoita loukku paikkaa, jossa olet havainnut hiiren jälkia tai jätöksiä. Loukku tulee sijoittaa niin että sisääntuloaukko ja portaat ovat seinää kohti.
  4. Loukun ollessa paikallaan, käynnistä se. Vihreä valo vilkahtaa kerran osoittaen loukun olevan toiminnassa.


Turvallisuus edellä

Victor Multi-Kill elektronisessa loukussa on automaattinen turvakytkin, joka sammuttaa loukun kun sen kansi avataan. Loukku ei sisällä myrkkyjä tai kemikaaleja ja sitä on turvallista käyttää missä vaan.
Asiakaspalvelu
myynti@digimesta.com
Lisätiedot
  • Paino: 1.05 kg
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Matkahuollon toimitus kotiovellesi 10,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €